Hipnozla küçük kızı 10 yıldır taciz ediyormuş!

Eşi iki çocuklarını öldürmekle suçlanan adam, hipnoz ve şiddet kullanarak bir kıza cinsel tacizde bulunmaktan suçlu bulundu.

Manchester Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, 45 yaşındaki TV “medyum”u Martin Smith’in taciz ettiği kız, adamın onunla düzenli olarak görüştüğünü ve onu yedi yaşından itibaren neredeyse on sene boyunca taciz ettiğini söyledi. Şimdi yirmili yaşlarında olan kurban jüriye, Smith’in göz dağı vermek için onu hipnotize etmeye çalıştığını, ona vurduğunu ve zorbalık ettiğini söyledi.

Smith’in beş yaşındaki kızı Rebecca ve 11 aylık oğlu Daniel Mayıs ayında Costa Brava’nın Lloret de Mar kentindeki Hotel Miramar’da ölü bulunmuştu. Smith, İngiltere’nin suçlu iadesi emri göndermesiyle İspanya’da birkaç gün önce tutuklanmıştı. 44 yaşındaki anne Lianne Smith İspanyol polisi tarafından cinayet şüphesiyle gözaltında tutuluyor.

Smith daha sonra yargılanmak üzere İngiltere’ye iade edildi. Jüri onu 1995’ten 2004’e kadar işlenmiş 11 tecavüz, tecavüze teşebbüs, çocuğa karşı ahlaksız hareket ve ahlaksızca saldırı vakasından suçlu buldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ederson’un Fenerbahçe İtirafları ve İstanbul Deneyimi

Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki Brezilyalı kalecisi Ederson, bir YouTube programında kariyeriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Süper Lig’de Konyaspor’u Mağlup Etti

Fenerbahçe, teknik direktör Domenico Tedesco'nun beğendiği bir kanat oyuncusunu transfer etmek için görüşmelere başladı. 5 milyon euro karşılığında futbolcunun kadroya katılması mümkün.

Çakal’ın Programı Yayınlamadığı Açıklaması Gündem Oldu

Rap sanatçısı Emirhan Çakal, katıldığı bir programda dikkat çekici açıklamalar yaparak gündeme bomba gibi düştü. Özellikle Berfu Yenenler ile ilgili sözleri tartışmalara neden oldu.

Büyükçekmece’ye Kayıp Kadın Cinayeti Davasında Gelişmeler

Büyükçekmece'de bulunan Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili devam eden davada, sanıklardan biri, suçlamaları reddederek akıl sağlığını kaybettiğini öne sürdü.

Zeytinburnu’nda Beton Dökülmesi Araçları Hasara Uğrattı

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm sürecindeki bir binanın çatısından düşen beton parçaları park halindeki üç araca zarar verdi, şans eseri yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.