MHP seçim bürosunda kavga: 4 gözaltı

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Battalgazi ilçesi Saray Mahallesi'ndeki MHP seçim irtibat bürosunda meydana gelen kavganın ardından A.S, F.Ş, H.S. ve O.A'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Bu arada zanlıların polise, olayın siyasi boyutunun olmadığı yönünde ifade verdikleri öğrenildi.

Önceki gün, merkez Battalgazi ilçesi Saray Mahallesi Beşkonaklar Caddesi'ndeki MHP seçim irtibat bürosuna giren 3 kişi, sordukları bazı isimlerin orada olmadığını söyleyen görevlilerle tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine içeri giren gruptan bir kişi silah çekmişti. Silahın tutukluluk yapması üzerine olay yerinden kaçan zanlılardan ikisi, polis tarafından yakalanmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bakır Fiyatları Haftaya Yükselişle Başladı

Londra Metal Borsası'ndaki iki günlük tatilin ardından bakır fiyatları yaklaşık yüzde 7 artarak 13 bin dolara yaklaştı.

Meksika’da Tren Kazasında 13 Kişi Hayatını Kaybetti

Oaxaca'da yolcu treninin raydan çıkması sonucu 13 kişi yaşamını yitirdi, 98 kişi ise yaralandı. Olayda toplamda 241 yolcu ve 9 mürettebat bulunuyordu.

Elektrikli Araç Talebinde Büyük Düşüş Bekleniyor

Çin Binek Araç Birliği, elektrikli araç satışlarındaki düşüş ve ihracattaki yavaşlama sebebiyle 2026’nın başlarında lityum batarya talebinin önemli ölçüde azalacağını duyurdu.

BES İçin Devlet Katkısında Son Fırsat Uygulaması

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde 2025 için en yüksek devlet katkısı olan 93 bin 618 TL'yi almak isteyenlerin ödemelerini yıl sonuna kadar yapmaları gerekiyor.

Türkiye’de İcra Dosyaları Rekor Kırıyor: 24,2 Milyon

İcra ve iflas dosyalarının sayısı 2025'te 24,2 milyonun üzerine çıkarken, bankaların takipteki alacakları ve kredi kartı harcamaları da hızla yükseliyor.