Akşener Şırnak’ta düğüne katılacak

Olağanüstü kongre için imza veren delege sayısının bilinenin aksine 547 olduğunu açıklayan Akşener,genel başkan seçilmesi halinde Hakkarı ve Şırnak'ta düğünlere katılacağını söyledi.

Akşener, İstanbul'da buluştuğu gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Güneydoğu'da çarpışan komutanları, güvenlik güçlerini tutuklattınız, sonradan "ben aldatıldım" diyerek geri çıkardınız. Bunun hesabını da soracağız. Biz bütün bu yanlışlıkları görmüş olmamıza rağmen, vatandaşa bunu anlatamadık. Bütün bölgeleri dolaşabilir ve bugün gelinen noktada iktidarın diyecek sözü kalmazdı. Al başkanlık sistemini ver federasyonuna dönüşüyor iş. Türkiye buna direniyor. Türküyle, Kürdüyle direniyor. Onca hendeğe, kalkışma çabasına rağmen milletimiz beraber olmak için direniyor.

Bizim için Fırat'ın ötesine geçemez diyorlar. Böyle bir durum yok. Orası bizim kardeşim. Oradaki vatandaşlar benim vatandaşım. Allah nasip eder seçilirsem Şırnak'ta, Hakkari'de düğünlere katılacağım ve oradaki vatandaşlarımızın evlerinde misafir olacağım.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kasım İndirimlerinde Yanıltıcı Uygulamalara Cezalar Kesildi

Ticaret Bakanlığı, kasım indirimleriyle ilgili şikayetleri değerlendirerek, 12 milyon 905 bin 818 lira ceza kesildiğini duyurdu.

Adıyaman’da Cinayet Sonrası Çorbacıya Giden Şüpheli Yakalandı

Adıyaman'da bir adam, eşini ve kayınbiraderini öldürdükten sonra çorba içmeye gittiğini açıkladı. Olay, yerel halkta şok etkisi yarattı.

Kara Kışın Etkisi: Zemheri Soğukları Başlıyor

Yeni hafta ile birlikte soğuk hava dalgası etkisini artıracak, batıda yağışlar görülecek ve sıcaklıklar önemli ölçüde düşecek.

Çanakkale’de Polisin Dur İhtarına Uymayan Araç Kazaya Neden Oldu

Çanakkale'de polisin dur ihtarına uymayan bir sürücü ters yöne girerek başka bir araca çarptı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, soruşturma başlatıldı.

TÜSİAD’da Başkan Adayları Belli Oldu: Ozan Diren Liderliğe Aday

TÜSİAD’da yeni yönetim için seçim süreci başladı. Ozan Diren, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olurken, Yüksek İstişare Konseyi için mevcut başkan Ömer Aras önerildi.