Suriyeli dilenciler 1 saatte 810 TL topladıl

İzmir’den geldiklerini ve bir saattir dilendiklerini söyleyen dilencilerin her birine 105 lira para cezası kesildi.

Çanakkale Belediyesi Zabıta ekipleri bugün esenler Mahallesi Şehitler Cami’nin önünde Suriyeli uyruklu bir kadın dilencinin vatandaşı rahatsız ettiğini öğrendi. Olay yerine giden zabıta, 45 yaşındaki Ahmad Hamo ile 43 yaşındaki Sena Hamati’yi dilenirken yakaladı. Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne götürülen dilencilerin İzmir’den Çanakkale’ye geldikleri öğrenildi. Bir saattir dilendiklerini ifade eden Hamo ve Hamati’nin üzerinden 810 lira çıktığı belirtildi. Kabahatler Kanunu’na göre her biri için 105 lira para cezası kesilen Ahmad Hamo ve Sena Hamati, serbest bırakıldı. 

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.