İstanbul’da esrarengiz cinayet

İstanbul’da bir AVM’de tezgâhtar olarak çalışan 47 yaşındaki Mustafa Yadaş, bir apartmanın zemin katındaki evinde esrarengiz bir cinayete kurban gitti.

Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre Şişli, önceki gece sırlarla dolu bir cinayete sahne oldu. Bir alışveriş merkezindeki mağazanın kozmetik reyonunda tezgâhtar olarak çalışan 47 yaşındaki Mustafa Yadaş, sabah işe gitmedi. Yadaş telefonlarına da cevap vermeyince arkadaşları iş çıkışı Kuştepe İzzetpaşa Mahallesi’ndeki evine gitti. Uzun süre zili çalmalarına rağmen kapı açılmayınca camı kırarak eve giren arkadaşları, korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Yalnız yaşadığı öğrenilen Mustafa Yadaş’ın cansız bedeni, yatak odasında elleri ve ayakları bağlı şekilde yüz üstü yatıyordu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri gitti. Polis, Yadaş’ın ağzına da peçete doldurulduğunu tespit etti.

KAPIDA ZORLAMA YOK

Yapılan incelemenin ardından Mustafa Yadaş’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yerinde parmak izi çalışması yapan polis ekipleri kapıda herhangi bir zorlama olmadığını tespit edince, katil ya da katillerin tanıdık olabileceği ihtimali ağırlık kazandı. Polis şimdi, esrarengiz bir cinayete kurban giden Yadaş’ın cep telefonu ile çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını mercek altına aldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.