Deprem bölgesinde oylar kullanılmaya başlandı

6 Şubat’ta 7.7’lik depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta vatandaşlar seçim için oy kullanmaya başladı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çerçevesinde depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta vatandaşlar oy verme işlemlerine başladı. Onikişubat ilçesi Zeki Karakız Ortaokulu’na kurulan konteyner alanlarına gelen vatandaşlar saat 08.00 itibari ile oylarını kullandı. Oy kullanmaya okula sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar, sıra oluşturdu.

Oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden vatandaşlardan Ali Tıraş, “Ülkemize hayırlısı ne ise o olsun. Duygularım ülkem için bayrağım için” dedi.

Bir diğer seçmen Ahmet Kuru ise “Memleketimiz için hayırlısı olsun inşallah biz bunu istiyoruz. Memleketimiz için hayırlı olsun. Allah hayırlı eylesin ülkemize” diye konuştu.

Vatandaşlardan Halil Denizdolduran da “Vatandaşlık görevimizi yaptık oyumuzu kullandık. Allah vatana millete hayırlı etsin. Depremzedeyiz ve bu seçimler buruk geçiyor ama yine de vatandaşlık görevi” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Büyükçekmece’ye Kayıp Kadın Cinayeti Davasında Gelişmeler

Büyükçekmece'de bulunan Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili devam eden davada, sanıklardan biri, suçlamaları reddederek akıl sağlığını kaybettiğini öne sürdü.

Zeytinburnu’nda Beton Dökülmesi Araçları Hasara Uğrattı

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm sürecindeki bir binanın çatısından düşen beton parçaları park halindeki üç araca zarar verdi, şans eseri yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Adana’da Halk Otobüsünde Şoförle Yolcu Kavgası

Adana'da bir halk otobüsünde şoför ve kadın yolcu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Kadın Yolcu İle Sürücü Arasında Kavga Çıktı

Adana'da, halk otobüsünde şoför ile bir kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Olay, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve kavga haline dönüştü.

Yeni Vergi Paketi ile Harç ve Emlak Vergisi Düzenlemeleri

Yeni vergi paketi, TBMM'de onaylanarak yürürlüğe girdi. Araç alım-satımında harç alınacak, emlak vergisi artışı yüzde 100 ile sınırlanacak. Kamuya 250 milyar lira kaynak sağlanması planlanıyor.