Emre Belözoğlu: Fatih Terim beni çağırdı

Medipol Başakşehir'de top koşturan eski Galatasaraylı futbolcu Emre Belözoğlu, Fatih Terim hakkında önemli bir itirafta bulundu.

Emre Belözoğlu, Galatasaraty'da forma giydiği dönemde tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in kendisini Fiorentina'ya çağırdığını ifade etti.

Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, İtalyan basınına verdiği röportajında Inter'deki günlerini anlattı.

Tecrübeli milli oyuncu Emre İtalya'yı ikinci evi gibi gördüğünü söylerken İtalya'da eğitim aldıktan sonra sportif direktör olmak istediğini dile getirdi.

Emre, "İtalya ikinci evim gibi. Inter ile bir kupa kazandım, bir yarı final oynadım. Milano da birçok arkadaşım var ve sık sık gelip gidiyorum. Bir gün İtalya'ya dönüp eğitim aldıktan sonra sportif direktör olmak istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

''TERİM BENİ FIORENTINA'YA İSTEDİ''

Kariyeri hakkında önemli bir açıklamada da bulunan Emre Belözoğlu, Galatasaray forması giyerken Fatih Terim'in kendisini Fiorentina'ya almak istediğini söyledi ve ''20 yaşımdayken Fatih Terim beni Fiorentina'ya almak istedi ama Galatasaray 20 milyon istedi ve Cecchi Gori de bu yatırımı yapmadı.'' dedi.

SPORX

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.