Erdoğan: Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da yaptığı konuşmada memurun enflasyona ezdirilmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Memur-Sen Konfederasyonu’nun değerli yöneticileri, kıymetli gençler, hanımfendiler beyfendiler sizleri hürmetle selamlıyorum. Ülkemizin dört bir yanında emek mücadelesi veren kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum.

Sizlerle birlikte tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Memur-Sen camiasıyla bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.

Polis memuru Özgür Barçın evladımıza ve Resul Barutçu evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Tüm kamu personelimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesile ile Memur-Sen kurucusu Mehmet Akif İnan’ı rahmetle yad ediyorum.

Kuruluşundan bugüne geçen 28 yıllık dönemde Memur-Sen daima tavrını haktan, adaletten ve demokratik değerlerden yana koymuştur.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fransa’da Çiftçilerden Ana Yolda Eylem

Fransa'nın Saone-et-Loire bölgesindeki çiftçiler, hükümetin tarım politikalarına ve ekonomik zorluklara karşı ana yolları kapatarak protesto düzenledi.

Afrika’nın Birlik Teması: Kendi Hikayemizi Yazmalıyız

Gana Cumhurbaşkanı John Dramani Mahama, Afrika'nın Batılı güçlere karşı güçlenmesi için birlik içinde hareket etmesinin önemini belirtti.

Sadettin Saran Uyuşturucu Soruşturmasında İfade Verecek

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran'ı şüpheli olarak ifadeye çağırdı. Saran, "Hiçbir şeyden çekinmiyorum" diyerek yarın Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Siirt’te Yaban Hayvanlarına 750 Kilo Yem Bırakıldı

Siirt'te, doğa koruma ekipleri ve jandarma, yaban havanları için 750 kilo yem dağıtımı gerçekleştirdi.

Ege’de Türkiye Yunanistan Askeri Gerilim Arttı

Türk Hava Kuvvetleri ve Yunan savaş uçakları, üç yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya gelerek it dalaşı yaptı.