Fenerbahçe: 2 Avans 3’te Biter Göndermesi Yaptı

Fenerbahçe Beşiktaş’ı Mağlup Etti

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, zorlu bir mücadelede deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Beşiktaş’ı 3-2 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, elde ettikleri bu önemli zaferin ardından sosyal medya aracılığıyla dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

PAYLAŞIMDA DİKKAT ÇEKEN İFADELER

Fenerbahçe’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “2 avans 3’te biter” şeklinde ifadeler yer aldı. Bu mesaj, takımın morali ve galibiyet sevincini yansıtarak taraftarlarıyla etkileşimi artırmayı hedefliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trendyol Süper Lig’de 15. Hafta Heyecanı Yaşanıyor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK ile Alanyaspor ve Antalyaspor maçları öncesi, üst sıralarda heyecan yaratan 7 mücadele tamamlandı.

Serdar Dursun Bahis Skandalına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Kocaelispor'un forvet oyuncusu Serdar Dursun, Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından konuşarak düşüncelerini paylaştı.

Van’ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tuşba'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bölgedeki sarsıntı, halk arasında endişeye yol açtı.

Trabzonspor Göztepe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Trabzonspor, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet gollerini Ernest Muçi kaydetti. Göztepe'nin golü ise Dennis'ten geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.