FENERBAHÇE BENFİCA MAÇINDAN SONRA SIKINTILARINI AÇIKLADI
Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe, Benfica ile taraftarları önünde karşılaştı. Da Luz Stadyumu’nda gerçekleşen bu mücadeleyi Benfica, 3-2’lik bir skorla kazanarak sezon hazırlıklarına avantajla devam etti. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.
AÇIKLAMALARDA TRANSFER GEREKEN BİR KONUYDU
Mourinho, takım içerisindeki eksik bölgelerin önemini vurguladı ve transfer süreçlerinin geciktiğine dikkat çekti. Başkan Ali Koç’a yönelik eleştirilerde bulunan deneyimli teknik adam, “Başkandan ‘buraya ve buraya…’ diyerek 2 tane acil, bir tane de Ağustos sonunda olabilir dediğim 3 oyuncu istedim. İstediğim oyuncuları isimlerine kadar açıkça biliyorlar. Bir tanesi dinamiklerimizi biliyor, liderlik yapmayı biliyor, adaptasyonu da kolay olacak. Bu maçtan sonra başkan sanırım ‘hocam ve direktörüm haklıymış’ diyecektir…” diyerek ihtiyaç duyulan transferleri yineledi.
Ancak Mourinho’nun bu açıklamaları, Fenerbahçe’nin tercümanı tarafından çevrilmediği iddiaları ortaya çıktı. Taraftarlar, bu durumu sosyal medyada paylaşarak Mourinho’nun Ali Koç’u eleştirdiğini fakat bu sözlerin röportaj esnasında tercüman tarafından aktarılmadığını belirtti. Çok sayıda Sarı-lacivertli taraftar, bu duruma büyük tepkiler gösterdi ve yaşanan aksaklığı eleştirdi.