Gazze’de Can Kaybı 54 Bin 418

SOYKIRIM DEVAM EDİYOR

Gazze’deki soykırım durmuyor. Bölgedeki masum siviller, zor koşullar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışırken, katil İsrail ordusu saldırılarına devam ediyor. Gazze Şeridi’nde yoğun bombardımanlar yaşanıyor ve can kaybı sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor.

SON DURUM AÇIKLANDI

Filistin Sağlık Bakanlığı, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana süregelen saldırıların bilançosuyla ilgili en güncel rakamları açıkladı. Açıklamada, son 24 saat içerisinde Gazze Şeridi’ndeki hastanelere 37 cansız beden ile 136 yaralı getirildiği ifade ediliyor. Ayrıca, cenazelerden 5’inin daha önceki İsrail saldırılarında enkaz altında kalmış sivillere ait olduğu belirtiliyor.

ÖNEMLİ

Manisa B.B. Başkanı F. Zeyrek, hayatını kaybetti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Dışişleri Bakanı Fidan’dan İRAN-İSRAİL görüşmesi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan ve Mısır'ın dışişleri bakanlarıyla telefon görüşmesi gerçekleştirerek ikili ilişkiler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Daha Fazlası!