Hakkari- Çukurca karayolu hala kapalı

Hakkari- Çukurca karayolu'nun 12'nci kilometresi'ndeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi ile Ağaçdibi Köyü arasında 3 gün önce PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayınların patlatılması ardından yolda tespit edilen çok sayıda mayınlı tuzaklar bir bir imha etmeye çalışılırken, karayolu henüz ulaşıma açılmadı.
Hakkari-Çukurca karayolunda 3 gün önce yola döşenen uzaktan kumandalı iki mayının patlatılması sonrasında güvenlik güçleri tarafından 'Güvenlik nedeniyle' kapatılan karayolundaki mayın imha çalışması devam ediyor. Kapalı olan 70 kilometrelik Hakkari-Çukurca karayolu'nun bir çok noktasına mayınlı tuzaklyar döşenirken, bir çok noktaya da hendekler kazıldı.Güvenlik güçleri, yoldakı patlayıcı tuzakları tek tek tespit edip imha çalışması yaparken, bölgede geniş çaplı operasyanların sürdüğü belirtildi.
Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'ndan kaldırılan Kobra tipi iki helikopterle, bölgede sürekli keşif uçuşu yapılırken, Yüksekova'dan Çukurcaya giderken kayıplara karışan Üzümlü Sınır kapısındaki 7 gümrük memurundan da hala haber alınamıyor. Kayıp 7 gümrük memurunun PKK'lılar tarafından kaçırılması ihtimali üzerinde duruluyor.Yetkililer ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.

Kahramanmaraş’ta 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Uzmanlar, bu sarsıntının Adana Havzası'nın etki alanında olduğunu vurguladı.

İcardi Hakkında Samimi Açıklamalar Yapan Simge Sağın

Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısıyla bağlantılı olarak futbolcu Mauro Icardi ile özel bir ilişki geliştirdiğini ifade etti.