Süper Lig’de bir teknik direktör ayrılığı gerçekleşti. Fatih Karagümrük, teknik direktör Marcel Licka ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.
KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLARIMIZI AYIRDIK
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Teknik Direktörümüz Marcel Licka ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Marcel Licka ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.”
10 MAÇTA 1 GALİBİYET
Diğer yandan Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’de geride kalan 10 haftada sonuncu sırada bulunuyor. Takım, bu süreçte 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 yenilgi alarak yalnızca 4 puan toplayabildi. Licka, 0.40 puan ortalamasıyla sahadaki performansını sürdürdü.
KORKMAZ’LA DEVAM KARARI ÇIKTI
Son olarak, Fatih Karagümrük’ün yardımcı antrenör Onur Can Korkmaz ile yola devam etme kararı aldığı bildirildi.
then "Add to Home Screen"