Keçi Paraları Alıp Kaçtı

EDİRNE OTOGARINDAKİ SIRA DIŞI OLAY

Edirne Otogarı’nda bayram dönemindeki yoğunluğun sürdüğü bir zamanda, ilginç bir durum yaşandı. Otogar işletmecisi Mustafa Altunhan’ın sahip olduğu keçi, kalabalığın içinde dolaşırken bilet bankolarının bulunduğu alana yöneldi. Bankolardan birine tırmanan keçi, açık bırakılan çekmecedeki paraları ağzına alarak hızlı bir şekilde kaçtı. Bu sıradaki an, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde keçinin bankoya çıkış anı ve paraları kaparak kaçışı açık bir şekilde yer aldı. Olay, otogarda büyük bir şaşkınlığa sebep oldu ve sosyal medyada hızlıca yayıldı.

KEÇİNİN İNTİKAMINI ESPRİYLE YORUMLADI

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Altunhan, paraları alan keçinin kendisine ait olduğunu duyurdu ve “O keçi benim baktığım bir keçi. Paralarını aldığı kişi ise bizim rakibimiz olan bir firma. Hiçbir zaman biz parasını alamadık. Keçinin intikamı kötü oldu. Gitti paraları aldı. Arkadaşımız almaya çalıştı ama hamle ile oradan uzaklaştı. Keçinin intikamı kötü olmuş oldu” diyerek durumu esprili bir üslupla değerlendirdi.

ÖNEMLİ

Erdoğan Barış Diplomasi Sürecini Sürdürmekte

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı ile yaptığı görüşmede, İsrail-İran çatışmasının ardından bölgedeki gerilimin yükselmesine karşı telefon diplomasisini sürdürerek yeni savaşlara tahammül olmadığını vurguladı.

İsrail Ve İran Uzatmayı Duyurdu

İran'daki eğitim kurumları tatil edilirken, İsrail'de olağanüstü hal ve kısıtlamalar 30 Haziran'a kadar sürdürülecek.

Daha Fazlası!