“Metrobüste Doğum Yapan Hamile Kadın”

DOĞUM METROBÜS İÇİNDE GERÇEKLEŞİYOR

Bu sabah, kontrol için hastaneye gitmek amacıyla Avcılar’dan metrobüse binen Hanife Mete’nin doğumu araç içinde gerçekleşti. Metrobüs ile Cennet Mahallesi’ne vardıkları esnada sancıları artan Mete, doğumun başlamakta olduğunu belirterek araçtan inemedi. Metrobüs içinde yaşanan bu olayın ardından anne ve bebeği, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

HASTANEDEN GÜZEL HABERLER

Sağlık ekipleri, hastaneye ulaştıklarında anne ve bebeğin ilk kontrollerini yaptı ve durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Haberi alan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, anne ve bebeği hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Özer ve İmamoğlu, anneye çiçek takdim ederken, babaya da iyi dileklerini iletti.

BABA METE’DEN TEŞEKKÜR

Baba Cemal Mete, yaşadığı bu özel anı anlatarak, “Bizi çok memnun ettiler” dedi. Bu güzel olay, hem ailenin hem de sağlık ekiplerinin göstermiş olduğu özverili çalışmanın bir örneği oldu.

ÖNEMLİ

Igor Tudor, Juventus’un Yeni Favorisi Olacak

Juventus'un yeni teknik direktörü Igor Tudor, basın toplantısında Kenan Yıldız'ın pozisyon değiştirme potansiyelini ve Vlahovic ile Thuram'ın yeteneklerini vurguladı.

Can Uzun: Avrupa’nın Yeni Futbol Yıldızı!

Eintracht Frankfurt'un 19 yaşındaki yeteneği Can Uzun, Bundesliga'daki performansıyla değerini 18 milyon euroya çıkararak dikkatleri üzerine çekti.

Daha Fazlası!