Nebati’den muhalefete tepki

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında muhalefeti eleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyadan muhalefete tepki gösterdi. Bakan Nebati, “Bu kötü niyetli oy avcılarını, bu felaket tellallarını, kişisel menfaatleri peşindeki bu ithal reçete meraklılarını gerçeklerin sert tokadıyla kendine getirmek artık şart olmuştur” dedi.

Bakan Nebati’nin açıklamaları şu şekilde: “Ülkemizde, şimdiye değin taş üstüne taş koymamış olan muhalefet ve onun hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları, seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla bir süredir sistematik bir şekilde ve histerik bir ruh haliyle ekonomimize saldırmaktadır.

Aynı zevat, 21 yıldan bu yana her alanda ülkemizin gücüne güç katmış olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi durumunda, ekonominin zor duruma düşeceği şeklindeki sayıklamalarını da sağda solda yaymayı adeta görev edinmiş durumdadır.

Bu kötü niyetli oy avcılarını, bu felaket tellallarını, kişisel menfaatleri peşindeki bu ithal reçete meraklılarını gerçeklerin sert tokadıyla kendine getirmek artık şart olmuştur.

1) Salgın döneminde dünya küçülürken Türkiye büyümüştür. Türkiye, 2021 yılında yüzde 11,4’lük güçlü büyümesinin ardından, Rusya-Ukrayna Savaşı’yla birlikte emtia fiyatlarının tüm dünyada fırladığı 2022 yılında yüzde 5,6’lık büyüme kaydetmeyi başarmış, bu performansıyla birçok ülkeye fark atmıştır.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fransa’da Çiftçilerden Ana Yolda Eylem

Fransa'nın Saone-et-Loire bölgesindeki çiftçiler, hükümetin tarım politikalarına ve ekonomik zorluklara karşı ana yolları kapatarak protesto düzenledi.

Afrika’nın Birlik Teması: Kendi Hikayemizi Yazmalıyız

Gana Cumhurbaşkanı John Dramani Mahama, Afrika'nın Batılı güçlere karşı güçlenmesi için birlik içinde hareket etmesinin önemini belirtti.

Sadettin Saran Uyuşturucu Soruşturmasında İfade Verecek

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran'ı şüpheli olarak ifadeye çağırdı. Saran, "Hiçbir şeyden çekinmiyorum" diyerek yarın Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Siirt’te Yaban Hayvanlarına 750 Kilo Yem Bırakıldı

Siirt'te, doğa koruma ekipleri ve jandarma, yaban havanları için 750 kilo yem dağıtımı gerçekleştirdi.

Ege’de Türkiye Yunanistan Askeri Gerilim Arttı

Türk Hava Kuvvetleri ve Yunan savaş uçakları, üç yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya gelerek it dalaşı yaptı.