Rize’de Hastanede Yangın: 18 Hasta Tahliye Edildi

RİZE’DE YANGIN ÇIKTI

Rize’deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin onkoloji binasında 1’inci katta meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde söndürüldü. Yangın esnasında hastanede bulunan 18 hasta, yaklaşık 30 dakikalık bir süre içerisinde güvenli bir şekilde tahliye edildi.

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangın, saat 16.30 sıralarında hala bilinmeyen bir nedenle ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Yangının ardından binayı yoğun bir duman kapladı. Görevliler, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.

ÖNEMLİ

Ümit Özdağ’dan Açlık Grevi Kararı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Marmara Cezaevi'nde iddianamesinin hazırlanmadığı gerekçesiyle açlık grevine başlayacağını duyurdu. Kararını yeni bir mektupla kamuoyuna iletti.

TBMM’de Bayrak Tartışması Gerginliği

Mansur Yavaş’ın Nevruz kutlamalarındaki bayrakla ilgili sarf ettiği "paçavra" sözlerine DEM Partisi'nden yanıt geldi. Sırrı Sakık, TBMM'de bayrak göstererek tepkisini ifade etti, tartışmalar derinleşti.

Daha Fazlası!