13 YPG’linin cenazesi Türkiye’ye getirildi!

Suriye'de Terör örgütü DAEŞ ile girdikleri çatışmada öldürülen ve bir süredir Kuzey Irak Halil İbrahim Sınır Kapısı'nda bekletilen 13 YPG'linin cenazeleri, Türkiye'ye getirildi. Habur Sınır Kapısı'ndan içeri alınan cenazelerin, burada yapılacak otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edileceği bildirildi.
     
Şırnak Vali Yardımcısı ve Habur Mülki İdare Amiri Ali Arıkan, yaptığı açıklamada, konuya ilişkin gerekli tedbirleri aldıklarını belirtirken, "Cenazeler şu an sınır kapımızda. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeleri ailelerine teslim edeceğiz" dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.