Fener maçı öncesi G.Saray’a şok!

Galatasaray ile Ankaragücü arasında yapılan maçın son anlarında çıkan kavga sonucu bir taraftarın tribünden düşmesi, sarı kırmızılı ekibi PFDK'lık yaptı..

Pazar günü oynanan ve 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile biten maçta Ankaragücü'nü yenen sarı kırmızılarıların başı derde girdi.

Maçın son dakikalarında kapalı tribününde bulunan iki seyirci birbiriyle kavga etmiş, asma çatı üzerindeki boğuşmada taraftalardan üzerinde beyaz eşofman bulunan ve Beşiktaşlı olduğu öne sürülen şahıs aşağı düşmüştü.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan taraftarın durumunun ciddi olduğu belirtilmiş, kavgaya karışan şahıs ise kamera görüntülerinden yakalanmıştı.

Bu olayın ardından Galatarasay takımının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildiği belirtildi.

Medyada yer alan haberler de Galatasaray'ın olay nedeniyle saha kapatma cezası veya benzeri ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceği öne sürülüyor. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi seyircisiz oynanacak, ya da karşılaşma başka bir şehirde yapılacak…

Galatasaray'ın bu olaydan saha kapatma, seyircisiz oynama gibi bir ceza alması durumunda, Turkcell Süper Lig'de 28 Mart 2010'da oynanacak olan 27. hafta derbisi de etkilenecek.

Şimdi herkes, sarı kırmızılı ekibe PFDK'dan çıkacak ceza ve Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak "Asrın derbisi"nin kaderini bekliyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Tunca Nehri’nde İki Arkadaşın Cesedi Bulundu

Edirne'nin Sarayiçi mevkisinden geçen Tunca Nehri'nde iki kişiyi hareketsiz halde gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından botla sudan çıkarılan iki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Burdur’da Zincirleme Kaza: 4 Ölü, 11 Yaralı

Isparta-Antalya karayolu Elsazı köyü yakınlarında henüz sürücüleri ve plakaları öğrenilemeyen dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti, on bir kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

TEM’de Aileye Saldıran Sürücüye 180 Bin Ceza

Bugün saat 08.30 sıralarında TEM Otoyolu İstanbul istikameti Köroğlu Rampaları mevkiinde bir cip sürücüsü otomobilin önüne aniden kırarak trafiği tehlikeye düşürdü. Ahmet Ozan D.

Park Halindeki Araca Silahlı Saldırı: İki Ölü

Söke Yeni Cami Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde park halindeki bir otomobile ateş açıldı, sürücü Ercan Zengin ile yanındaki Nurgül Aslan hayatını kaybetti. Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

Fethin 573. Yılı Dronlarla Kutlandı

İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümü kapsamında İstanbul Valiliği tarafından Yenikapı Sahili'nde 1453 dron ile fetih temalı fotoğraf ve ışık gösterisi düzenlendi. Dronlar İstanbul'un birçok noktasından izlendi.