Cevdet Yılmaz: Enerji Politikalarımızı Sürdürmeye Devam Edeceğiz

ENERJİ POLİTİKALARIMIZ YÜKSELİYOR

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin enerji alanındaki konumunu sağlamlaştırma hedeflerini vurguladı. “Türkiye’yi enerji yarışının dışında bırakmak isteyenlere inat, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürüttüğümüz güçlü ve milli enerji politikalarımızdan asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

TÜRKİYE YÜZYILI ENERJİDE BAĞIMSIZLIK GETİRİYOR

Yılmaz, “Türkiye Yüzyılı”, enerjide dışa bağımlılığı bitirdiğimiz, enerjide bağımsız olduğumuz bir yüzyıl olacaktır” şeklinde açıklamalarda bulunarak, Türkiye’nin bu hedefe ulaşma konusundaki kararlılığını dile getirdi. Bu açıklamalar, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı ve sürdürülebilir enerji politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trendyol Süper Lig’de 15. Hafta Heyecanı Yaşanıyor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK ile Alanyaspor ve Antalyaspor maçları öncesi, üst sıralarda heyecan yaratan 7 mücadele tamamlandı.

Serdar Dursun Bahis Skandalına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Kocaelispor'un forvet oyuncusu Serdar Dursun, Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından konuşarak düşüncelerini paylaştı.

Van’ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tuşba'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bölgedeki sarsıntı, halk arasında endişeye yol açtı.

Trabzonspor Göztepe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Trabzonspor, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet gollerini Ernest Muçi kaydetti. Göztepe'nin golü ise Dennis'ten geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.