“Manchester United, Teknik Direktör Amorim’i Duyurdu!”

MANCHESTER UNITED’IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Erik ten Hag ile yollarını ayıran Manchester United, yeni teknik direktör Ruben Amorim ile Haziran 2027’ye kadar bir sözleşme imzaladığını duyurdu. İngiliz kulübü, resmi web sitelerinden “Manchester United, Ruben Amorim’in çalışma vizesi şartlarına tabi olarak Futbol Takımı Baş Antrenörlüğüne atandığını duyurmaktan mutluluk duyar” açıklamasını yaptı.

SÖZLEŞME DETAYLARI

Ruben Amorim’in sözleşmesinde ayrıca bir yıllık opsiyon bulunuyor. Amaç, kulüp ve teknik direktör arasındaki işbirliğini daha da uzun vadeli hale getirmek. Ruud van Nistelrooy, Amorim göreve gelene kadar takımın başında kalmaya devam edecek. Bu geçici süre zarfında van Nistelrooy, takımın performansını yükseltmek için çalışmalarını sürdürecek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Suriye’de Kuyumcu Soygununda İki Kişi Öldü

Suriye'de bir kuyumcuya gerçekleştirilen silahlı soygun sonucunda iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Adıyaman’da Eşini Bıçaklayan Adam Gözaltına Alındı

Adıyaman'da meydana gelen olayda, bir birey, tartıştığı eşini bıçaklayarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Malatya’da Trambüs Direğine Çarpan Araçta Yaralanma

Malatya'da bir otomobil, kontrolünü kaybederek trambüs direğine çarptı. Kazada, araç parçalanırken, ağır yaralananlar da dahil olmak üzere iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Bingöl’de Tırda Yangın Paniği Yaşandı

Bingöl'de bir tırda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı ve daha fazla can veya mal kaybı yaşanmadan söndürüldü.

Şanlıurfa’daki Feci Kaza Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.