Igor Tudor Juventus’un Yeni Teknik Direktörü Oldu

YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLANDI

Siyah-beyazlı kulübün resmi X hesabından yapılan paylaşımda, “Igor Tudor, A takımımızın yeni teknik direktörü oldu. Hoş geldin, Igor! Juventus, Thiago Motta’ya kulüpte geçirdiği süre boyunca gösterdiği çalışma, tutku ve özveri için teşekkür eder.” ifadelerine yer verildi. Juventus, Thiago Motta yönetiminde Serie A’da önce Atalanta’ya 4-0, bir sonraki lig maçında da Fiorentina’ya 3-0 yenildi. Torino ekibinde alınan kötü sonuçların ardından Motta’nın görevine son verildi.

TUDOR’UN KARIYERİ VE DENEYİMİ

Igor Tudor, 46 yaşındaki Hırvat teknik adam, Ağustos 2020 ile Mayıs 2021 arasında Juventus’ta yardımcı antrenörlük yaptı. İtalya’da daha önce Udinese, Verona ve Lazio kulüplerini çalıştırdı. Türkiye’de Temmuz 2016 ile Şubat 2017 tarihleri arasında Kardemir Karabükspor’da görev alan Tudor, Şubat 2017’de göreve başladığı Galatasaray’ın başında ise aynı yılın Aralık ayına kadar kaldı. En son olarak, Mart 2024’ten Haziran 2024’e kadar Roma temsilcisi Lazio’yu yönetti ve burada 11 maçta 1,91 puan ortalamasını yakaladı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Borsa İstanbul’da Hisse Senetleri ve Döviz Artış Gösterdi

BIST 100 endeksi haftalık olarak yüzde 0,27 artışla 11.341,90 puana yükseldi. Altın fiyatları da 24 ayar külçe altın gramının 5.958 liraya çıkmasıyla birlikte yükseldi.

Kars Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Gözaltına Alındı

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir profesör, sosyal medyada ayrımcı içerikler paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sakarya’da 37 Mahallede Şap Karantinası Uygulaması

Karasu'da üç mahallede şap hastalığı belirlendi. Hastalığın yayılmasını önlemek için 37 mahallede hayvan hareketleri durdurulup karantina süreci başlatıldı.

Bodrum’da Ana Su Hattı Patladı Yol Çöktü

Bodrum'da su isale hattının patlaması sonucu yol çöktü ve çukurlar meydana geldi. Bölgedeki su akışı kontrol altına alınırken, onarım çalışmaları başlatıldı.

Bangladeş’te TİKA ile Güvenli Yerleşim Alanı Kuruldu

Bangladeş’in kuzeyinde, sürekli değişken yapısı nedeniyle sel ve erozyon tehdidi altındaki Brahmaputra Nehri adaları için yeni bir yerleşim alanı inşa edildi. Proje, Gaibandha bölgesinde gerçekleştirildi.