13 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

ANTALYA’DA KAYIP ÇOCUĞUN AILESİ POLİSE BAŞVURDU

Antalya’nın Serik ilçesinde, salı günü okuldan çıktıktan sonra evine dönmeyen 13 yaşındaki Sefa Çağlar Glavuz’un ailesi, çocuklarının bulunması amacıyla emniyete müracaat etti. Yapılan ihbar üzerine, çevredeki güvenlik kameraları incelenirken, olayla ilgili 2 çocuğun ifadesi alındı. Bu çocuklar, bisikletle birlikte Burmahancı Mahallesi’ndeki sulama kanalı kenarına gittiklerinde Sefa’nın suya düştüğünü ve ardından akıntıya kapılarak gözden kaybolduğunu bildirdi.

SU ALTI ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Ekipler, çocukların belirttiği lokasyonda Sefa’nın bisikletini buldu ve Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı su altı arama ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Glavuz’un kaybolduğu alan jandarma sorumluluğunda olduğu için, soruşturmayı jandarma ekipleri yürütmeye başladı. Kanalda su seviyesinin düşmesiyle birlikte, Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma, Polis Su Altı Arama ve Kurtarma ve İHH ekipleri, bölgedeki arama çalışmalarını sürdürdü.

SEFA’NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekipler, Sefa’nın bisikletinin bulunduğu yerden yaklaşık 1 kilometre ileride, genç çocuğun cansız bedenine ulaştı. Bulunan cenaze, Serik’teki özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Ardından, cumhuriyet savcısının incelemesinin hemen sonrasında cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.