Arif Kocabıyık Gözaltına Alındı

GÖZALTINA ALINAN ARİF KOCABIYIK’IN DURUMU

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya platformu üzerinden sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık’ın gözaltına alındığını duyurdu. EGM’nin yaptığı açıklamada, “Instagram sosyal medya platformunda ilavetv.07 rumuzlu hesap yöneticisi Arif Kocabıyık, bir röportaj sırasında Cumhurbaşkanımıza yönelik olarak kullandığı hakaret içerikli ifadeler nedeniyle Antalya İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gözaltına alınmış, şahıs hakkında hukuki işlem başlatılmıştır.” denildi.

ARİF KOCABIYIK’IN HAYATI

1983 Elmalı doğumlu Arif Kocabıyık, meslek lisesi mezunudur. Geçmişte düğün fotoğrafçısı olarak çalışan Kocabıyık, daha sonra Akdeniz Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak görev yaptı. Kendi kurduğu Divan isimli yerel gazete ile yayın hayatına atıldı, ancak bu projesi başarılı olamayınca 2018 yılının Mart ayında eniştesi Turan Kural ile birlikte İlave Tv adını verdiği Youtube kanalını açtı. Kanal, 2018 seçimleriyle birlikte yayımlanmaya başladı ve 2019 Türkiye yerel seçimleri ile popülarite kazandı. Kanalda Türkiye gündemi ve seçkilere dair röportajlar yapıyor. Aynı zamanda “Cesaret Bulaşıcıdır” adlı bir kitabı da bulunuyor.

SİYASİ PASTAYA ADAYLIK DUYURUSU

18 Mart 2023 tarihinde İYİ Parti’den Antalya Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 9 Nisan 2023 tarihinde 12. sıradan Antalya Milletvekili adayı olarak gösterildi, ancak milletvekili seçilme şansını elde edemedi. 7 Mayıs 2025 tarihinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İstanbul’da Gıda Denetimleri Artırıldı: 1 Milyon 291 Bin Kontrol Yapıldı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, İstanbul'da yaptığı açıklamada, Ocak 2025'ten itibaren 1 milyondan fazla gıda denetimi yapıldığını ve 81 ilde denetimlerin süreceğini belirtti.

DEM Parti’den AK Parti’ye Meclis Görüşmesi

DEM Parti'nin İmralı heyeti, Meclis'te AK Parti grubuyla bir toplantı gerçekleştirdi. Heyette Faik Özgür Erol, Pervin Buldan ve Mithat Sancar yer aldı.

İstihdam Koruma Desteği Açıklandı: 3 Bin 500 Lira

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, imalat sektöründeki işletmelere, sigortalı çalışan sayılarını korumaları karşılığında kişi başına 3 bin 500 lira destek verileceğini duyurdu.

Balıkesir’de Gizemli İHA Düşüşü Gerçekleşti

Manyas'ta kaynağı bilinmeyen bir insansız hava aracı, boş bir alana düştü. Çiftçiler tarafından bulunan İHA, incelenmek üzere Ankara'ya ulaştırıldı.

Sadettin Saran İfadesini Tamamladı: İki Saat Süreyle Verdi

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu soruşturması kapsamında yaklaşık iki saat ifade verdi.