Galatasaray Store’da 200 Bin Satış

ŞAMPİYONLUK SONRASI YÜKSEK SATIŞ RAKAMLARI

Galatasaray, 25. şampiyonluğunu ilan ettikten sonra, Galatasaray Store’da rekor satış rakamlarına ulaştı. 24 saat içinde toplamda 200 bin adetten fazla ürün satıldı. Sarı-kırmızılı ekip, 5 yıldızlı birçok farklı ürünü satışa sunarak, 110 milyon TL’nin üzerinde bir ciro gerçekleştirdi. Mağazacılık A.Ş’nin şampiyonluk ve 5 yıldızlı ürünler için oldukça iyi bir hazırlık yaptığı, ürün çeşitliliği sayesinde taraftarları etkilediği gözlemlendi.

DEV KUTLAMALAR VE MAĞAZA AÇILIŞI

25 Mayıs Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenecek kutlamalarda, büyük bir Galatasaray Store mağazası da taraftarlara hizmet verecek. Sarı-kırmızılı yönetim, şampiyonluk kupasının alınacağı günde buradaki mağazadan önemli bir gelir elde etmeyi bekliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Balıkesir’de Gizemli İHA Düşüşü Gerçekleşti

Manyas'ta kaynağı bilinmeyen bir insansız hava aracı, boş bir alana düştü. Çiftçiler tarafından bulunan İHA, incelenmek üzere Ankara'ya ulaştırıldı.

Sadettin Saran İfadesini Tamamladı: İki Saat Süreyle Verdi

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu soruşturması kapsamında yaklaşık iki saat ifade verdi.

Mersin Aralık’ta Türkiye’nin En Sıcak İliği Oldu

Mersin, son beş günde 20 dereceye ulaşarak sıcaklıkta öne çıktı. Bu durum, Aralık ayında yaz havası yaşanmasına neden oldu.

Perakende Ticaret İhlallerinde Ceza Miktarları Artış Gösterdi

Ticaret Bakanlığı, perakende ticaret ihlallerine karşı caydırıcı yeni idari para cezaları belirledi. Yüzde 25,49 oranında artacak cezalar, 1 Ocak 2026'dan itibaren uygulanacak.

Fenerbahçe Eyüpspor ile Deplasmanda Karşılaşıyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında Eyüpspor ile deplasmanda oynayacak. Her iki takım da yılı 3 puanla tamamlamayı hedefliyor.