Ambulans Kazaya Karıştı: 1’i Ağır 8 Yaralı

KAZA SONUCUNDA 8 YARALI

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde meydana gelen kazada, ambulans, TIR ve iki araç ile kaza yapan 1’i ağır 8 kişi yaralanıyor. Kaza, akşam saatlerinde D-100 yolunun Yeniçağa-Mengen kavşağında gerçekleşiyor. Sağlık sorunu nedeniyle Gerede’den Bolu’ya sevk edilen Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er’i taşıyan ambulans, kavşakta bir otomobille çarpışıyor.

Kaza sırasında, bir TIR ve bir otomobilin de dâhil olmasıyla 4 aracın karıştığı bir trafik kazası oluşuyor. Yaralılar arasında Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er de bulunuyor. Olay hakkında yapılan ihbar sonrası, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk ediliyor. Yaralılar, kazanın ardından olay yerinde gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor. Kazada hafif şekilde yaralanan Başsavcı Aybüke Rana Er’in genel sağlık durumunun iyi olduğu bildiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Buca’da Börekçilikte Hijyen Skandalı Yaşandı

Buca'da bir börekçide farelerin böreklerin üzerinde gezdiği anlar kameralara yansıdı. Olay sonrası belediye ekipleri, gece yarısı mühavere gerçekleştirerek işletmeyi kapattı.

Buca’da Börekçide Hijyen Skandalı Ortaya Çıktı

Buca'daki bir börekçide görülen fare, vatandaşların tepkisini çekti. Görüntüler sosyal medyada yayıldı, ardından belediye ekipleri işletmeyi mühürledi.

Güllü’nün Ölümünden Sonra Sıkı Soruşturma Başlatıldı

Şarkıcı Güllü'nün vefatının ardından yapılan soruşturmada, ölümünden dört gün önce BES birikimlerinin çekildiği ve hayat sigorta poliçelerinin incelendiği belirlendi.

Gss Borçlarının Silinmesi İçin Yargı Paketi Onaylandı

11. Yargı Paketi ile 1 Ocak 2016'dan önceki Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının silinmesi sağlanacak. Bu önemli değişiklikle birçok vatandaşın yükü hafifleyecek.

Bakan Işıkhan Asgari Ücret Görüşmelerini Değerlendirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret tartışmaları hakkında erken olduğunu belirtti.