Ambulans Kazaya Karıştı: 1’i Ağır 8 Yaralı

KAZA SONUCUNDA 8 YARALI

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde meydana gelen kazada, ambulans, TIR ve iki araç ile kaza yapan 1’i ağır 8 kişi yaralanıyor. Kaza, akşam saatlerinde D-100 yolunun Yeniçağa-Mengen kavşağında gerçekleşiyor. Sağlık sorunu nedeniyle Gerede’den Bolu’ya sevk edilen Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er’i taşıyan ambulans, kavşakta bir otomobille çarpışıyor.

Kaza sırasında, bir TIR ve bir otomobilin de dâhil olmasıyla 4 aracın karıştığı bir trafik kazası oluşuyor. Yaralılar arasında Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er de bulunuyor. Olay hakkında yapılan ihbar sonrası, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk ediliyor. Yaralılar, kazanın ardından olay yerinde gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor. Kazada hafif şekilde yaralanan Başsavcı Aybüke Rana Er’in genel sağlık durumunun iyi olduğu bildiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzmit’te Silahlı Saldırıda Uğurcan Bekçi Yaralandı

İzmit'te meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı; aralarında Sultanbeyli Belediyesporlu futbolcu Uğurcan Bekçi'nin de olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’de Tadic İle Kenneth Taylor Gelişmesi

Fenerbahçe, ara transfer döneminde orta saha oyuncusu olarak Ajax'tan Kenneth Taylor'u hedefliyor.

Okan Karacan Gözaltına Alındı: Suç Örgütü Operasyonu

GİAN Medya'ya düzenlenen operasyonda üç kişi gözaltına alındı ve şirkete kayyım atandı. Operasyonun detayları henüz belirlenmedi.

Danıştaydan Kısa Süreli Kiralamalara Durdurma Kararı

Danıştay, Airbnb kiralayıcılarından otomatik KDV ve ticari vergi alınamayacağını belirterek, Maliye'nin talimatını geçici olarak askıya aldı.

Trendyol Süper Lig Değer Güncellemeleri Açıklandı

Trendyol Süper Lig’de 2025 yılı piyasa değerleri güncellendi; Transfermarkt verilerine göre oyuncuların değerleri yeniden hesaplandı.