“Fadik Sevin Atasoy’un Gizli Acısı”

FADIK SEVİN ATİKSOY’UN HASTALIK SÜRECİ

2024 yılında meme kanserine yakalanan ve bu durumu gizli tutmayı tercih eden Fadik Sevin Atiksoy, bir dergiye verdiği mülakatta deneyimlerini paylaştı. Ünlü oyuncu bu süreç için “Yeniden doğmuş gibiyim. Evet, bir ateş çemberinin içinden sessiz sedasız yürüdüm. Yaşamda bazı yollar ancak tek başına yürünebilir. Orada yalnızsındır. Yaşadığım süreci, sağlığımın kaybını, acımı ve yasımı yalnız geçirmeyi tercih ettim, bu konunun bir ajitasyona dönüşmemesi için büyük bir imtina gösterdim. Bu süreci atlatıp dönüştürdükten sonra konuşabiliyorum.” dedi.

KENDİMİ YENİDEN KEŞFEDİYORUM

“Kendimi ifade edebilmek için metanetimi toplamaya ihtiyacım vardı” diyen Atiksoy, “Dönüştüm ve karşınızdayım. Yoğun bir tedavi sürecine girmem gerektiği netlik kazanınca ilk paylaştığım yapımcım oldu. Ama artık yandım, piştim, küllerimden yeniden doğdum. Canlıyım, sağlıklıyım ve eskisinden çok daha güçlüyüm.” ifadelerini kullandı.

“‘Kardeşlerim’ dizisindeki rolünüz devam ederken bu haberi aldınız, ama dizi çekimlerine de aksatmadan gidiyordunuz sanırım, öyle değil mi? Bu kararı almak zor olmadı mı?” sorusuna ise Atiksoy, “Üçüncü sezonun nerede ise son bölümlerine yaklaşıyorduk, herkesin ve annemin haberi olmadan çalışmaya devam ettim bir süre. Bu sezonu atlatır, sezon tatilinde başlarım yoğun tedaviye diye düşündüm. İşimi, sette olmayı çok seviyordum. Düzenimi değiştirmek istemiyordum. Doktor, ileri lokal üçüncü derece bir kanser tümör ile bunu daha fazla devam ettiremeyeceğimi ve risklerin çok büyük olduğunu söyledi.” yanıtını verdi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

“Yedi aylık yoğun bir tedavi ile tümörü ameliyat ile alınacak hale getirdik, sonra ameliyat oldum. Bitti gitti. Sapasağlam çıktım bu sürecin sonunda. Neşeyi, kahkahayı, yaşam sevincini on misline katlayan bir Fadik olarak yeniden doğdum.” şeklinde konuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Adana’da Halk Otobüsünde Şoförle Yolcu Kavgası

Adana'da bir halk otobüsünde şoför ve kadın yolcu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Kadın Yolcu İle Sürücü Arasında Kavga Çıktı

Adana'da, halk otobüsünde şoför ile bir kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Olay, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve kavga haline dönüştü.

Yeni Vergi Paketi ile Harç ve Emlak Vergisi Düzenlemeleri

Yeni vergi paketi, TBMM'de onaylanarak yürürlüğe girdi. Araç alım-satımında harç alınacak, emlak vergisi artışı yüzde 100 ile sınırlanacak. Kamuya 250 milyar lira kaynak sağlanması planlanıyor.

İlaç Fiyatları İçin Euro Kuru Artırıldı: Yeni Değer 25,33 TL

Cumhurbaşkanı kararıyla Resmi Gazete'de duyurulan yeni düzenleme ile 2026 yılı için ilaç fiyatlarındaki Euro kuru yüzde 17 yükseltildi.

Danla Bilic’ten Uyuşturucu Soruşturması Açıklaması Geldi

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan Danla Bilic, sosyal medya üzerinden "Devletim test istemiş, vermez miyiz?" diyerek yaşananları gündeme getirdi.