“Fadik Sevin Atasoy’un Gizli Acısı”

FADIK SEVİN ATİKSOY’UN HASTALIK SÜRECİ

2024 yılında meme kanserine yakalanan ve bu durumu gizli tutmayı tercih eden Fadik Sevin Atiksoy, bir dergiye verdiği mülakatta deneyimlerini paylaştı. Ünlü oyuncu bu süreç için “Yeniden doğmuş gibiyim. Evet, bir ateş çemberinin içinden sessiz sedasız yürüdüm. Yaşamda bazı yollar ancak tek başına yürünebilir. Orada yalnızsındır. Yaşadığım süreci, sağlığımın kaybını, acımı ve yasımı yalnız geçirmeyi tercih ettim, bu konunun bir ajitasyona dönüşmemesi için büyük bir imtina gösterdim. Bu süreci atlatıp dönüştürdükten sonra konuşabiliyorum.” dedi.

KENDİMİ YENİDEN KEŞFEDİYORUM

“Kendimi ifade edebilmek için metanetimi toplamaya ihtiyacım vardı” diyen Atiksoy, “Dönüştüm ve karşınızdayım. Yoğun bir tedavi sürecine girmem gerektiği netlik kazanınca ilk paylaştığım yapımcım oldu. Ama artık yandım, piştim, küllerimden yeniden doğdum. Canlıyım, sağlıklıyım ve eskisinden çok daha güçlüyüm.” ifadelerini kullandı.

“‘Kardeşlerim’ dizisindeki rolünüz devam ederken bu haberi aldınız, ama dizi çekimlerine de aksatmadan gidiyordunuz sanırım, öyle değil mi? Bu kararı almak zor olmadı mı?” sorusuna ise Atiksoy, “Üçüncü sezonun nerede ise son bölümlerine yaklaşıyorduk, herkesin ve annemin haberi olmadan çalışmaya devam ettim bir süre. Bu sezonu atlatır, sezon tatilinde başlarım yoğun tedaviye diye düşündüm. İşimi, sette olmayı çok seviyordum. Düzenimi değiştirmek istemiyordum. Doktor, ileri lokal üçüncü derece bir kanser tümör ile bunu daha fazla devam ettiremeyeceğimi ve risklerin çok büyük olduğunu söyledi.” yanıtını verdi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

“Yedi aylık yoğun bir tedavi ile tümörü ameliyat ile alınacak hale getirdik, sonra ameliyat oldum. Bitti gitti. Sapasağlam çıktım bu sürecin sonunda. Neşeyi, kahkahayı, yaşam sevincini on misline katlayan bir Fadik olarak yeniden doğdum.” şeklinde konuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ticaret Bakanlığı Paslanmaz Çelikte Anti-Damping Oranlarını Açıkladı

Ticaret Bakanlığı, paslanmaz çelikte ülkelere göre yüzde 12'ye kadar anti-damping uygulanacağını duyurdu. Bu karar, başlatılan anti-damping soruşturmasının ilk sonucunu oluşturuyor.

Rojin Kabaiş Soruşturmasında Telefon İncelemesi Tamamlandı

Van'da Rojin Kabaiş'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Kabaiş'in telefonuna ilişkin şifre, kırılamadığı için İspanya'ya gönderildi.

Kenan Yıldız İtalya’da En Değerli Oyuncu Seçildi

Juventus'ta oynayan Kenan Yıldız, kasım ayında gösterdiği performansla takımın en iyi oyuncusu ödülünü kazandı.

TCMB Toplam Rezervleri 190,8 Milyar Doları Aştı

Merkez Bankası'nın rezervleri, son bir haftada 4.366 milyar dolar artış gösterdi. Bu olumlu gelişme, piyasada dikkat çekti.

Bursaspor Yeniden Tırmanışta Zirveyi Zorluyor

Bursaspor, Süper Lig şampiyonu unvanıyla uzun bir aradan sonra 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarılı bir performans sergileyerek liderlik koltuğuna oturdu.