MİLLİ YILDIZA YENİ TALEPLER
Bir süredir Arda Turan’ın çalıştırdığı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’in ilgisini çeken Fenerbahçe kalecisi İsmail Yüksek’e Bundesliga’dan yeni bir talip çıktı.
ALMAN EKİBİ HEDEFTE
beIN SPORTS’un haberine göre; Alman ekibi Eintracht Frankfurt, Fenerbahçe’nin başarılı orta sahası İsmail Yüksek’i kadrosuna katma konusunda düşüncelerini aktardı. Geçtiğimiz sezonda Jose Mourinho yönetiminde forma bulmakta güçlük çeken 26 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki yaz düzenlenecek Dünya Kupası’nda yer alma şansını kaybetmemek için yeni bir kulübe transfer olmayı düşündüğü ifade edildi.
2024-25 sezonunda Fenerbahçe formasını 30 kez giyen Yüksek, bu süre zarfında 1706 dakika sahada kaldı. Ancak, milli futbolcu bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi ve yalnızca 2 asist ile katkı sağladı.
then "Add to Home Screen"