Sofyan Amrabat’a Atalanta Talip Oldu

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ ATALANTA

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonda satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna kattığı Sofyan Amrabat’a talip çıktı. Sarı-lacivertli ekipte geleceği belirsizliğe giren Faslı oyuncu için İtalyan ekibi Atalanta devreye girdi.

HOCASIYLA TEKRAR BULUŞMA İHTİMALI

Il Giorno’da yer alan habere göre, 29 yaşındaki Sofyan Amrabat, Atalanta’nın transfer radarında yer alıyor. Hırvat teknik direktör Ivan Juric ile Verona’da birlikte çalışan Faslı oyuncu, eski hocasıyla bir araya gelme ihtimali taşıyor. Atalanta, Ederson’un takımdan ayrılması halinde orta saha için Amrabat’ı öncelikli hedef olarak belirledi. Juric’in diğer eski öğrencileri olan Samuele Ricci ve Ivan Ilic de Atalanta’nın dikkatle izlediği oyuncular arasında bulunuyor.

ATALANTA’DAN TRANSFER GÖRÜŞMELERİ

İtalyan kulübü, Southampton ile 18 milyon euro civarında bir anlaşmaya varmak için görüşmelere devam ediyor. Bu oyuncu, Kamaldeen Sulemana. Ayrıca, 23 yaşındaki Yunan kanat oyuncusu Christos Tzolis de Atalanta’nın transfer listesinde yer alan isimlerden biri.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Çin’de Antimon Kaçakçılığıyla 22 Kişi Hapse Mahkum Edildi

Çin'in Guangdong eyaletinde, ihracat izni olmadan 166 ton antimon kaçırmaya çalışan 22 kişi, mahkemece hapse mahkum edildi. Şebeke üyeleri çeşitli sürelere hapis cezası aldı.

Türkiye S-400 Sistemlerini İade Edecek Mi İddiaları Gündemde

Kremlin Sözcüsü Peskov, ABD basınında yer alan Türkiye'nin S-400'leri iade ederek F-35 programına dönmek istediği yönündeki iddiaları yalanladı.

ABD Kasım Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı

Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı; yıllık enflasyon yüzde 2,7 olarak belirlendi. Bu durum doları zayıflatırken, altın fiyatlarını artırdı.

Kayseri Adliyesi’nde Mahkeme Sonrası Olay: Cam Kırıldı

Kayseri'de, ağabeyinin uyuşturucu suçundan ceza almasının ardından adliye koridorunda mahkeme salonunun camını kıran kişi, "mala zarar verme" suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Ticaret Bakanlığı Paslanmaz Çelikte Anti-Damping Oranlarını Açıkladı

Ticaret Bakanlığı, paslanmaz çelikte ülkelere göre yüzde 12'ye kadar anti-damping uygulanacağını duyurdu. Bu karar, başlatılan anti-damping soruşturmasının ilk sonucunu oluşturuyor.