Bir süredir hastanede tedavi gören spor spikeri Sabri Ugan geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Ugan için TSYD Levent Tesisleri’nde bir tören düzenlendi. Törene Ugan’ın ailesinin yanı sıra meslektaşları, dostları ve sevenleri katıldı. Etkinlikte, çalışma arkadaşları ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır duygularını dile getirdi.
AĞABEY KAVRAMI UNUTULMAZ
Törenin açılışında konuşan sunucu ve spiker Ersin Düzen, Sabri Ugan’ın yüzündeki sürekli tebessümün kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. Düzen, “Ağabey kavramı sadece aynı kandan olmak değildir. Sabri ağabey bu kavramı çok güzel bir şekilde yaşattı. Bizim bu meslekte başarılı olmamız için her zaman destek oldu” ifadelerini kullandı. Ugan’ın anılarının kendileri için önemine vurgu yaparak, “Hiçbir zaman unutmayacağız. Sabri ağabey ile anılarımız demek kahkahalar demek” dedi.
GÜLEN ADAM
Spiker Ertem Şener, “Stüdyoya yine önce o girdi” diyerek başladığı konuşmasında, Sabri Ugan’ın hayat dersleriyle dolu anılarını aktardı. 1,5 ay önce annesini kaybettiğini dile getiren Şener, “Sabri ağabeyin bu acısı iyice sırtımı ıslattı. Eğer bir belgesel olacaksa adı ’11. kattaki o gülen adam’ olmalı” diye konuştu. Ugan’ın ölümünden bir hafta önce hala gülümseyerek etrafındakilere enerji verdiğini anlatan Şener, Ugan’ın birçok şey öğrettiğini belirtti.
POZİTİF ENERJİ
Spor spikeri Cem Yılmaz, konuşmasında Sabri Ugan ile paylaştıkları anılara vurgu yaparak, “O güzel anılarımdan bir parça koptu gitti. İnanmak çok zor” dedi. Ugan’ın pozitif enerjisiyle ortamı her zaman yumuşattığını ifade eden Yılmaz, “Bugün güzel enerjiyi sonsuz yolculuğuna uğurluyoruz” cümlelerini kullandı.
Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, Ugan için “Birçok organizasyonda kendisiyle çalışma fırsatı buldum. Güler yüzü hiç eksik olmadı. Herkesin sevgisini kazandı” diyerek Ugan’ın iş ahlakını takdir etti. Çakır, “Öğrencilerimiz, tüm programlara iştirak etmesinden bahsettiler ve onun mütevazı kişiliğini övdüler” dedi.
BABASINI ANMAK
Sabri Ugan’ın oğlu Doruk Ugan, törendekilere teşekkür ederek, “Bana aile için konuşursun dediklerinde bir yazı hazırla dediler ama babam nefret eder kağıttan okumamı” dedi. Ugan, babasının izleyicilerin hafızasında kalacağını belirterek, “Onun güzel tebessümünü kendime saklayacağım. Sizler de meslektaşları olarak onun nezaketini devam ettireceksiniz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Sabri Ugan için helallik alındı ve dua edildi. Merhum Ugan’ın cenazesi, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Sakarya’daki Emirdağ Mezarlığı’na defnedilmek üzere yola çıktı.
then "Add to Home Screen"