TRANSFER HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR
Beşiktaş Kulübü’nün yaz transfer dönemi faaliyetleri hız kesmeden sürüyor. Siyah-beyazlı ekip, David Jurasek, Tammy Abraham ve Orkun Kökçü gibi önemli takviyelerin yanı sıra, Gedson Fernandes’in bonservisinin tamamının alındığını resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Şirketimiz, Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes’in transfer sözleşmesinde bulunan; “Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50%-50% olarak paylaşılacaktır.” maddesindeki 50% ‘lik payı SL Benfica kulübünden 10.000.000 Avro karşılığında satın almıştır.” ifadelerine yer verildi.
SPARTAK MOSKOVA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Diğer yandan, Rusya Ligi ekibi Spartak Moskova, Gedson Fernandes’in transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Bu transfer için Spartak Moskova’nın, 20 milyon euro bonservis bedeli ve 5 milyon euro bonus teklifini kabul ettiği bildirildi. Spartak Moskova yetkililerinin İstanbul’da olduğu ve tarafların anlaşmaya vardığı, dolayısıyla transferin kısa süre içinde açıklanacağı öğrenildi.
BEŞİKTAŞ BAŞKANI SERDAL ADALI’NIN AÇIKLAMASI
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, geçtiğimiz hafta beIN Sports üzerinden yaptığı bir açıklamada Gedson Fernandes ile ilgili şöyle konuştu: “Bonservisinin yüzde 100’ünü almadığım sürece sözleşmesini uzatacağım, zaten benim oyuncum. Beşiktaş’ta oynamaya devam eder.”
GEDSON FERNANDES’İN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
26 yaşındaki Gedson Fernandes, Beşiktaş’a 1 Temmuz 2022’de katıldı ve siyah-beyazlı formayla çıktığı 130 maçta 18 gol ve 16 asistlik bir başarı gösterdi. Fernandes, Beşiktaş’ta Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları da yaşadı.
then "Add to Home Screen"