Erzurum’da Kaza Yaşandı, Bir Kayıp

İKİNCİ ACILI HABER ERZURUM’DAN

Erzurum’da meydana gelen otomobil kazasında, araç refüje çarptıktan sonra karşı yola geçerek takla attı. Kaza, dün öğleden sonra 18.30 sularında Erzurum-Tortum karayolunun 34’üncü kilometresinde bulunan Karagöbek Mahallesi’nde gerçekleşti. Erzurum’dan Şenkaya yönüne giden Nasuh Akura’nın kullandığı 61 ACK 930 plakalı otomobil, fazla hız sebebiyle refüje çarptı ve ardından karşı yola savruldu.

HASTANEA GİDEN YOLDA MÜDAHALE

Kaza sonrası otomobil taklalar atarak yol kenarındaki menfeze düştü. Bu sırada sürücü Nasuh Akura, araçtan fırlayarak metrelerce sürüklendi. Kazada yaralanan sürücü ve yanında bulunan Gülseda Onay için ilk müdahale, Ardahan’dan Erzurum’a hastaları taşıyan ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Yaralılar, Erzurum’dan gönderilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Sürücü Nasuh Akura Erzurum Şehir Hastanesi’ne, Gülseda Onay ise Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Gülseda Onay hayatını kaybetti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.