Endonezya’da Heyelan Sonrası Arama Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Endonezya’nın Batı Java eyaletine bağlı Bandung bölgesindeki Pasirlangu köyünde ciddi yağışların neden olduğu heyelan sonrası kurtarma faaliyetleri sürüyor. Cumartesi sabahı yaşanan heyelanın ardından köyün bir kısmı toprak altında kalırken, zarar gören evlerin sahipleri kayıplarını bulmak için arayışlarını sürdürüyor. Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı ekiplerinin bölgede harita çalışmaları yaparak operasyonlarını sürdürdüğü kaydedildi.

81 KİŞİ KAYIP

Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı, meydana gelen olayda 11 bireyin hayatını kaybettiğini ve yüzlerce vatandaşın güvenli bir şekilde tahliye edildiğini bildirdi. Ayrıca, halen 82 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray’dan Gabriel Sara Açıklaması Öncesi Karar

Galatasaray'ın oyuncusu Gabriel Sara, sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçında oynatılmayacak. Takım, oyuncunun iyileşmesi için dikkatli bir yaklaşım sergiliyor.

Jailson’un Fenerbahçe Günlerine Dair Çarpıcı İtiraflar

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jailson, Galatasaray derbisindeki Belhanda ile yaşadığı tartışmayı değerlendirerek, o anı gurur verici bulmadığını ve pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe’de Skriniar Derbi Öncesi Takıma Döndü

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Milan Skriniar, Beşiktaş derbisi öncesi yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışarak, maçta oynama ihtimali artırdı.

Mecliste Kıymetli Taşlara ÖTV Düzenlemesi Çekildi

Torba yasa teklifinin 12'nci maddesi, kıymetli taşlar için öngörülen ÖTV düzenlemesi, TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeler sonucunda metinden çıkarıldı.

İran’ın Füzeli Saldırısıyla İsrail’de Olaylar Gelişiyor

İran, ABD ve İsrail arasındaki çatışmaların 34. gününde, İsrail'in B1 Köprüsü'ne yönelik saldırısına karşılık vererek balistik füzelerle karşılık verdi.