Yunanistan için yardım kampanyası başlattı

İngiltere’de ayakkabı satıcılığı yapan Tom Feeney isimli bir vatandaşın başlattığı yardım kampanyası ilgi topluyor. Yunanistan için internet üzerinden yardım kampanyası başlatan Feeney dün öğlen saatlerinde 30 bin Euro toplamıştı. Bu sabah saatlerinde ise kampanya hesabında biriken para 564 bin euroyu aştı.

IMF’e olan 1.6 milyar euroluk  borç taksitini dün ödeyemeyen Yunanistan temerrüde düştü. Borcunu ödeyemeyecek durumda olan ülkede hükümet sermaye kontrolü başlatırken AB Maliye Bakanları ülkenin geleceği üzerine toplantı üzerine toplantı yapıyor.

HEDEF 1.6 MİLYAR EURO
İngiltere’de bir ayakkabı mağazasında çalışan Tom Feeney isimli bir vatandaş ise internet üzerinden Yunanistan’a yardım kampanyası başlattı. Feeney dünden bugüne 564 bin 333 euro bağış toplamayı başardı. Kampanyanın hedefi ise Yunanistan’a 1.6 milyar Euro bağış toplayabilmek.

HÜRRİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İtalya Serie A’da Inter Zirveyi Ele Geçirdi

Avrupa'nın beş büyük futbol liginde, İngiltere'de Arsenal, İspanya'da Barcelona, Almanya'da Bayern Münih, İtalya'da Inter ve Fransa'da Lens lider konumda yer alıyor.

Fenerbahçe Kadıköy’de Konyaspor’u Farkla Geçti

Fenerbahçe, Süper Lig 16. hafta maçında Konyaspor'u 4-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Ancak, maçta iki oyuncu sakatlık geçirdi.

TFF Türkiye Kupası’nda VAR Uygulamasını Başlatıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası grup aşamalarında Video Yardımcı Hakem (VAR) Sistemi'nin uygulanacağını açıkladı.

Sındırgı’da Kontrollü Yıkım Süreci Devam Ediyor

Sındırgı'da 27 Ekim'de gerçekleşen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

İzmit’te Okul Penceresinden Düşen Öğrenci Ağır Yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde 15 yaşındaki bir öğrenci, 3. kattan düşerek ciddi şekilde yaralandı.