Adalet Bakanı Tunç: Geriye Dönük HTS Kayıtları İnceleniyor
Adalet Bakanı Tunç, geriye dönük HTS kayıtlarının incelendiğini ve soruşturma kapsamında 268 kişinin ifadesinin alındığını açıkladı. Bu süreçte baz istasyonu tespitlerinin devam ettiğini belirten Bakan Tunç, tespit edilen kamera görüntülerinin dün TÜBİTAK’a gönderildiğini söyledi.
Kamera Görüntüleri TÜBİTAK’a Gönderildi
Bakan Tunç, TÜBİTAK’a gönderilen kamera görüntülerinin hem ses hem de görüntü anlamında detaylı bir çalışmanın yapıldığını ifade etti. Ayrıca elde edilen DNA tespitleri ile diğer kriminal incelemeler sonucunda ortaya çıkan bilgilerin kamuoyuna yansımayan kısımlarının da bulunduğunu belirtti.
Narin Kızımızın Katilleri Mutlaka Tespit Edilecek
Adalet Bakanı Tunç, “Burada Narin kızımızın katilleri soruşturma kapsamında mutlaka tespit edilecek, yargı karşısına çıkarılacak. Milletin vicdanı rahatlayacak.” şeklinde açıklamada bulundu. Bu açıklama ile birlikte soruşturmanın detayları ve ilerleyişi hakkında önemli bilgiler paylaşılmış oldu.