Adıyaman’da Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

ADIMI ATAN OPERASYON

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sırasında, N.K., K.K., Y.B. ve Z.B. adındaki şüphelilerin ikametlerinde kapsamlı arama yapıldı. Bu aramalarda, toplamda 22,04 gram sentetik kannabinoid, 7,24 gram metamfetamin, 0,68 gram esrar, 4 adet Gabaset 600 mg hap, 1 adet Suboxene hap, 3 adet cam ve 1 adet plastik uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

ARAÇTAN UYUŞTURUCU BULUNDU

Polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta arama yapıldı. Besni Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Köpek Eğitim Merkezi Büro Amirliği ekiplerinin birlikte gerçekleştirdiği aramalar neticesinde, 16,84 gram metamfetamin bulundu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Olayla bağlantılı olarak araçta bulunan E.K. ve F.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 6 şahıs, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Türkiye S-400 Sistemlerini İade Edecek Mi İddiaları Gündemde

Kremlin Sözcüsü Peskov, ABD basınında yer alan Türkiye'nin S-400'leri iade ederek F-35 programına dönmek istediği yönündeki iddiaları yalanladı.

ABD Kasım Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı

Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı; yıllık enflasyon yüzde 2,7 olarak belirlendi. Bu durum doları zayıflatırken, altın fiyatlarını artırdı.

Kayseri Adliyesi’nde Mahkeme Sonrası Olay: Cam Kırıldı

Kayseri'de, ağabeyinin uyuşturucu suçundan ceza almasının ardından adliye koridorunda mahkeme salonunun camını kıran kişi, "mala zarar verme" suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Ticaret Bakanlığı Paslanmaz Çelikte Anti-Damping Oranlarını Açıkladı

Ticaret Bakanlığı, paslanmaz çelikte ülkelere göre yüzde 12'ye kadar anti-damping uygulanacağını duyurdu. Bu karar, başlatılan anti-damping soruşturmasının ilk sonucunu oluşturuyor.

Rojin Kabaiş Soruşturmasında Telefon İncelemesi Tamamlandı

Van'da Rojin Kabaiş'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Kabaiş'in telefonuna ilişkin şifre, kırılamadığı için İspanya'ya gönderildi.