AK Parti’den Efkan Ala’ya görev

AK Parti’de genel başkan ve danışmanlıklara atamalar gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkanvekilliğine Efkan Ala getirildi.

Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevineyse Mehmet Ali Zengin getirildi.

Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan danışmanı olarak görevlendirilirken Betül Sayan ve Kasım Gülpınar da genel başkan danışmanı oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Yılın Ülkesi Suriye Olarak Seçildi

The Economist dergisi, 2025 yılı için yılın ülkesi olarak Suriye'yi belirledi. Bu karar, Suriye'nin uluslararası gündemdeki önemine dikkat çekiyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Değişim İddialarına Cevap Geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aktif siyaseti bıraktığına dair iddialar, çalışma ofisi ekibi tarafından kesin bir dille reddedildi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadeye Çağrıldı

Ünlü kişilerle ilgili yapılan uyuşturucu soruşturmasında, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran’ın şüpheli olarak ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üçüncü Toplantısını Bekliyor

Asgari ücret zammı için üçüncü toplantı öncesi gözler komisyonda. Toplantının tarihi henüz belirlenmedi, olası zam oranları merak ediliyor.

Türkiye-Umman Ekonomik İlişkilerde Yeni Hedefler Belirlendi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ummanlı Bakan Qais Mohammed Al Yousef'in liderliğinde düzenlenen toplantıda, Türkiye ile Umman arasında işbirliği protokolü imzalandı.