TUNCER İÇİN FATİH CAMİSİNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Tuncer’in oğlu Emir Tuncer, öğle vakti Fatih Camisi’nde gerçekleşen cenaze töreninde taziyeleri kabul ettiler. Törene Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, ve diğer birçok siyasi isim ile Tuncer’in aile yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Yavuz Selim Tuncer, Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı’nda defnedildi.
TUNCER’İN HAYATI VE KARİYERİ
1969 doğumlu olan Tuncer, Malatya Pötürgeli asıllıydı ve İstanbul’da dünyaya geldi. İktisat lisansı ve siyaset bilimi yüksek lisansı eğitimine sahip olan Tuncer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genel Sekreterliği ve Kiptaş Genel Müdür Müşavirliği görevlerinde bulundu. 2019 Yerel Seçimleri’nde Ümraniye ve İBB Meclis üyesi seçilen Tuncer, aynı yıl Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi ve vefatına kadar bu görevini sürdürdü. Evli ve üç çocuk babası olan Tuncer’in bir süredir rahatsızlığı bulunmaktaydı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuncer’in vefatıyla ilgili başsağlığı mesajında bulunarak, “AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı, yol ve dava arkadaşımız Yavuz Selim Tuncer’in vefatından büyük üzüntü duydum. Yavuz Selim kardeşime Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına, Ümraniyeli hemşehrilerime, AK Parti’mize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.