Akaryakıta Çifte İndirim Geliyor!

JEOPOLİTİK RİSKLER VE PETROL FİYATLARI

Orta Doğu’daki jeopolitik risklerin artması, Brent petrolün 80 dolara kadar yükselmesine yol açtı. Bu durum, Türkiye ve dünya genelinde akaryakıt fiyatlarını etkileyerek cumhuriyet tarihinin en büyük zamını getirdi. Son olarak 21 Haziran’da motorine 3,30 TL, benzine ise 1,51 TL zam yapılmıştı. Ancak, ateşkes haberleri sonrası petrol fiyatları 67 dolara kadar düşüş gösterdi.

AKARYAKITTA İNDİRİM RÜZGARI

Peş peşe gelen zamların ardından bugün motorinde 1 lira 63 kuruşluk indirim yapıldı. Yapılan son zamlarla birlikte motorin bazı illerde 55 lirayı geçti. Şimdi ise petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarına çifte indirim uygulanacak. Perşembe gününden itibaren motorin grubunda 3,80 TL, benzin grubunda ise cuma gününden itibaren 1,80 TL indirim bekleniyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

24 Haziran tarihi itibarıyla İstanbul Avrupa yakasında akaryakıt fiyatları şu şekilde: Benzin litre fiyatı 51.51 lira, motorin litre fiyatı 53.09 lira, LPG litre fiyatı 25.09 lira. İstanbul Anadolu yakasında ise benzin litre fiyatı 51.36 lira, motorin litre fiyatı 52.97 lira, LPG litre fiyatı 24.49 lira olarak belirlenmiş durumda. Ankara’da benzin litre fiyatı 52.18 lira, motorin litre fiyatı 53.92 lira, LPG litre fiyatı 24.99 lira. İzmir’de ise benzin litre fiyatı 52.51 lira, motorin litre fiyatı 54.27 lira ve LPG litre fiyatı 24.94 lira.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bursaspor Yeniden Tırmanışta Zirveyi Zorluyor

Bursaspor, Süper Lig şampiyonu unvanıyla uzun bir aradan sonra 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarılı bir performans sergileyerek liderlik koltuğuna oturdu.

Ateşkese Rağmen İsrail’in Gazze Saldırıları Sürüyor

Gazze Şeridi'nin güneyinde, İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu bir Filistinli sivilin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Aktütün Bölgesinde Bulunan Gizemli Taşların Sırları Araştırılıyor

Şemdinli’deki yol çalışmalarında keşfedilen yuvarlak taşlar, bölgeyi ziyaret edenler için merak konusu olmaya devam ediyor. Gizemli taşların sırları henüz çözülemedi.

Terörsüz Türkiye Raporu Erdoğan Tarafından Değerlendirilecek

AK Parti'nin "Terörsüz Türkiye" raporu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu ve yarın TBMM Başkanlığı'na iletilmesi planlanıyor.

Akkuyu NGS 2026’da İlk Ünitelerini Devreye Alıyor

Mersin'deki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin inşaatında önemli gelişmeler yaşanıyor; 2024'te faaliyete geçmesi planlanıyor.