PORTUGAL YILDIZI JOAO FELIX’İN TRANSFERİ
Portekizli futbolcu Joao Felix, transfer döneminde Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu. Son günlerde 25 yaşındaki hücum oyuncusu, İstanbul’a gelerek boğazda yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.
GALATASARAY İLE GÜNDEMDEYDİ
Ancak, Felix’in yeni adresi Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr oldu. Cristiano Ronaldo’nun da formasını giydiği Al Nassr, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile 25 yaşındaki futbolcunun transferini resmen duyurdu.
TRANSFER BEDELİ 30 MİLYON EURO
İngiltere basınında yer alan haberlere göre, bu transferin 30 milyon euroya gerçekleştiği, bonuslarla birlikte toplam bedelin 50 milyon euroya çıkabileceği belirtiliyor. Kariyerine Benfica’da başlayan Joao Felix, daha önce 126 milyon euro ile Atletico Madrid’e, 52 milyon euro karşılığında ise Chelsea’ye transfer olmuştu.
KİRALIK DENEYİMİ MILAN’DA OLDU
Geçtiğimiz sezon, Portekizli oyuncu kiralık olarak forma giydiği Milan’da 21 maça çıkmış ve 3 gol atma başarısını göstermişti.