Ali Koç: Kulüpler ve Federasyon Yol Haritasını Paylaştı
Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ile yapılan toplantının ardından, kulüplerin hazırladığı 5 yıllık yol haritasını federasyonla paylaştıklarını belirtti. Ali Koç, toplantının olağanüstü olmadığını ve teknik bir toplantı olduğunu vurguladı. Ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, Türk futbolunun ekonomik sağlığa kavuşabilmesi için yapılacak çalışmalara değindi.
Ali Koç: Yayın Gelirlerini Artırmak İçin Korsan Konusuna Eğilmemiz Gerekiyor
Ali Koç, ekonomik sıkıntıları aşabilmek adına yayın gelirlerini artırmak için korsan konusuna odaklanılması gerektiğini söyledi. Kulüplerin ve federasyonun ortak çalışmalarıyla Türk futbolunun ekonomik açıdan sürdürülebilir hale getirilmesi için çaba harcanacağını belirtti.
Ali Koç: Ekonomik Sağlığa Kavuşmak İçin İş Birliği Şart
Ali Koç, Türk futbolunun ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, kulüplerin hazırladığı 5 yıllık yol haritasını federasyonla paylaşmanın önemini vurguladı. Federasyonla iş birliği içinde olunacağını ve ekim ayında bir ekip oluşturulacağını belirtti. Yapılacak çalışmalar ile Türk futbolunun ekonomik olarak güçlendirilmesi hedeflendiğini ifade etti.