ZANLININ ADLİYEYE SEVK EDİLMESİ
Antalya’da bir adam, sevgilisini ormanlık alanda taşla başına vurarak öldürdükten sonra olaya tanık olan sevgilisinin 8 yaşındaki oğlunu evde ellerini ve ayaklarını bağlayarak boğarak öldürdü. Zanlının bu korkunç suçları işledikten sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi. Zanlının ifadesinde, alkol alıp almadıkları konusunda tartışmanın çıktığı ve olayın küfürleşmeye dönüşmesinin ardından kontrolden çıktığını iddia ettiği öğrenildi.
ZANLININ AÇIKLAMASI
Zanlının ifadesine göre, olayın sebebi alkol alıp almadıklarıyla ilgili yaşanan anlaşmazlıktı. Zanlı, olayın alkol tüketimi nedeniyle meydana geldiğini ve tartışmanın büyüyerek şiddete dönüştüğünü belirtti. Zanlı, sevgilisini ve olaya tanık olan oğlunu öldürdükten sonra adli makamlara teslim edildi.
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI
Hayatını kaybeden kadının sosyal medya hesabından paylaştığı son mesaj, “En tehlikeli düşman, düşmeni bekleyen dostundur” şeklindeydi. Bu paylaşım, kadının belki de içinde bulunduğu durumu veya hissettiklerini yansıtan anlamlı bir mesaj olarak dikkat çekti. Bu detay, olayın arkasındaki olası sebepler hakkında ipuçları sunabilir.