Almanya’dan Türkiye’ye Kaçan Cinayet Zanlısı Yakalandı

1984 YILINDAKİ ÖLÜM VAKASI

Almanya’nın Aschaffenburg kentinde, 30 Temmuz 1984 tarihinde hemşirelik eğitimi almakta olan 19 yaşındaki Maria Köhler, hastane lojmanındaki odasında ölü bulundu. Yapılan otopsi sonucunda Köhler’in boğularak yaşamını yitirdiği bilgisi edinildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmalarda, Maria Köhler’in eski erkek arkadaşı 25 yaşındaki Nazmi Gezginci’nin, cinayetten bir gün sonra Almanya’yı terk ederek Türkiye’ye kaçtığı belirlendi. Bunun üzerine Almanya, Gezginci hakkında tutuklama emri çıkararak uluslararası arama başlattı; fakat Gezginci’ye ulaşılamadı.

ALMAN POLİSİ HAREKETE GEÇİYOR

NTV’de yer alan habere göre, olayın üzerinden geçen 41 yılın ardından Alman polisi, Nazmi Gezginci için kırmızı bülten çıkarttı. Interpol tarafından aranmaya başlanan Gezginci’nin Türkiye’de olabileceği tespit edildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ve Interpol-Europol Daire Başkanlığı ile birlikte yürütülen çalışmalar sonucunda Gezginci’nin kendisi ve akrabalarının adresleri üzerinde hem saha hem de teknik incelemeler yapıldı. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, sağ gözünün altında 1,5 santimetre büyüklüğünde yara izi bulunan Nazmi Gezginci’nin başka bir kimlik kullanarak gizlendiği tespit edildi. Şüpheli, Antakya ilçesindeki Serinyol Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda, Gezginci’nin Alman sevgilisini kendisinin aldatıldığı için öldürdüğü bilgisi ortaya çıktı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.