Altınova’daki tersane faciasında müfettiş inceleme başlattı

ALTINOVA’DAKİ TERSANEDE MEYDANA GELEN İŞ KAZASI
Altınova ilçesinde bulunan Beşiktaş Tersanesi’nde, bakım ve boya işleri yapan Doğanay Kurt ve Mehmet Kesik isimli işçilerin kullandığı insan kaldırma platformu dün saat 17.00 civarında metrelerce yükseklikten düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen, işçiler kurtarılamadı. Savcılık incelemesinin ardından Kurt ve Kesik’in cansız bedenleri, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından cenazeler, ailelerine teslim edildi. Doğanay Kurt’un Samsun’da, Mehmet Kesik’in ise Şanlıurfa’da defnedileceği belirtildi.

BAŞSAVCI SORUŞTURMA BAŞLATTI, BAKANLIK MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ
İşçilerin ölümüyle ilgili olarak Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın konuyu incelemek üzere müfettiş görevlendirdiği açıklandı. Kazayla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.