Ambulans Kazaya Karıştı: 1’i Ağır 8 Yaralı

KAZA SONUCUNDA 8 YARALI

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde meydana gelen kazada, ambulans, TIR ve iki araç ile kaza yapan 1’i ağır 8 kişi yaralanıyor. Kaza, akşam saatlerinde D-100 yolunun Yeniçağa-Mengen kavşağında gerçekleşiyor. Sağlık sorunu nedeniyle Gerede’den Bolu’ya sevk edilen Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er’i taşıyan ambulans, kavşakta bir otomobille çarpışıyor.

Kaza sırasında, bir TIR ve bir otomobilin de dâhil olmasıyla 4 aracın karıştığı bir trafik kazası oluşuyor. Yaralılar arasında Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er de bulunuyor. Olay hakkında yapılan ihbar sonrası, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk ediliyor. Yaralılar, kazanın ardından olay yerinde gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor. Kazada hafif şekilde yaralanan Başsavcı Aybüke Rana Er’in genel sağlık durumunun iyi olduğu bildiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.