AHU TUĞBA’NIN CENAZESİ TÜRKİYE’YE NAKLEDİLMEK İSTEMESİ
Geçtiğimiz haftalarda Miami’deki evinde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Ahu Tuğba’nın cenaze nakil işlemleri bir türlü gerçekleştirilemiyordu. Otopsi raporunun imzalanması için Miami’deki adli tıp merkezinin müdürünün tatilden dönmesi bekleniyordu. Otopsi engeli nedeniyle cenazenin Türkiye’ye nakli gecikirken, Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik ise bu duruma dayanamayarak isyan etti.
ANJELİK’İN İSYAN MESAJI
Anjelik, annesinin cenazesinin bir türlü ülkeye getirilememesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak isyan etti. Anjelik, yaptığı açıklamada, otopsiyi engelleyen kişinin müfettiş olduğunu ve kendisine karşı tam bir inatçılık sergilediğini belirtti. Anjelik, müfettişi “iblis” ve “Allah’sız” olarak nitelendirirken, otopsi yapılmamasına rağmen cenazenin cuma günü Amerikan pasaportu için randevu alındığını ve Ahu Tuğba’nın toprağa verileceğini dile getirdi.
MİAMİ’DE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Miami’deki adli tıp merkezinin müdürünün dönüşünü bekleyen aile, Ahu Tuğba’nın cenazesinin Türkiye’ye nakledilmesi için gereken resmi işlemlerin hızlandırılmasını umut ediyor. Ancak otopsi engelinin kalkması ve cenazenin ülkeye getirilmesi için hala belirsizlikler devam ediyor. Bu süreçte Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik’in isyanı ve açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.