Ankara merkezli DAEŞ operasyonu: 12 gözaltı

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik Ankara merkezli 4 ilde yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, başkentin yanı sıra İstanbul, Hatay ve Kırıkkale'de önceden belirlenen adreslere erken saatlerde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda, 12 kişi gözaltına alınırken, 4 kişinin arandığı bildirildi. Zanlılardan birinin İstanbul, birinin Kırıkkale, ikisinin Ankara'da arandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sona erdi, 11 şüpheli ifadeleri alınmak üzere sağlık kontrollerinin ardından Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Hatay'da gözaltına alınan bir kişinin ise işlemlerinin ardından, Ankara'ya getirileceği öğrenildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.