Antakya’da Motosiklet Kazası Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Antakya’da KONTROLDEN ÇIKAN MOTOSİKLETİN KAZASI

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, yola çıkan bir köpeğe çarpmamak için yaptığı ani manevra sonucu motosikletini devirdi. Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza, akşam saatlerinde Reyhanlı kara yolu Narlıca mevkiinde gerçekleşti. Seyir halindeki motosiklet sürücüsü, aniden yola fırlayan köpeği fark ederek kontrolü kaybetti. Motosiklet devrilirken sürücü, yere düştükten sonra metrelerce sürüklendi. Devrilen motosikletten düşen sürücünün yaralanmasıyla sonuçlanan kaza, çevredeki bir güvenlik kamerasına da yansıdı.

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından yaralı motosiklet sürücüsü, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak yerel yetkililerce soruşturma başlatıldı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.